Benzema: ”Jag vill vinna Ballon d’Or”

bet365

Real Madrids anfallare Karim Benzema har inte alltid lyckats glänsa i den spanska huvudstadsklubben och har stundtals fått utstå hård kritik.

Fransmannen har allt som oftast hamnat i skuggan av lagkamraten Cristiano Ronaldo, som är trefaldig vinnare av den individuella utmärkelsen Ballon d’Or.

Men nu avslöjar 27-åringen att det ännu finns hopp för honom, och att drömmen om att stå i sin lagkamrats position lever.

– Att vinna Ballon d’Or är fortfarande ett av mina mål. Jag ska inte ljuga om det, alla spelare drömmer om det, säger han till BeIn Sports.

Benzema medger att konkurrensen är stenhård. Då Lionel Messi och Ronaldo dominerat världsfotbollen under de senaste åren. Men enligt han själv har han koll på vad som krävs.

– Vad jag skulle behöva göra för att vinna? Jag skulle behöva vinna många titlar och göra omkring 80 mål under året.

Ballon d’Or-galan äger rum i januari varje år, där världens bästa fotbollsspelare koras.

Nästa års Ballon d’Or Fifa-gala

Ifall du vill se Ballon d’Or-galan så kan se Ballon d’Or tid och vilken kanal visar Ballon d’Or för mer info och vart galan streamas gratis. Se även Ballon d’or odds för att få ett indikativ svar på frågan ”vem vinner Ballon d’or” utifrån spelbolagens perspektiv. Uppgifterna kommer att uppdateras inför kommande års gala.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply