West Ham segrade på Stadium of Light

Sebastian Larsson, som ikväll inte var med i truppen, fick se sitt Sunderland förlora mot West Ham med 2-1 på Stadium of Light.

Det tog inte mer än nio minuter efter att domare Howard Webb hade blåst igång matchen innan West Hams Andy Carrol hade nickat in 1-0 för gästerna.

Det här var West Hams match, det var de som skapade lägen. Vilket även skulle ge resultat.

I den 50:e minuten var Andy Carrol inblandad i ännu ett mål. Men denna gången assisterade han Mohamed Diame. Diame fick till en lurig studs på skottet som helt ställde Sunderland-målvakten Vito Mannone.

Till de flestas stora förvåning så startade hemmalagets Adam Johnson på bänken för hemmalaget. Något som dock gjorde hemmafansen gladare var när han väl byttes in i den 53:e minuten.

Det skulle ge Sunderland ett övertag och man började skapa mer och mer.

Och visst var det just Johnson som skulle reducera för Sunderland. I den 65:e minuten placerade engelsmannen in reduceringsmålet på ett mycket vackert sätt.

Men mer än så blev det inte. West Ham stod ikväll som segrare och kunde därmed plocka med sig tre mycket viktiga poäng hem.