Wenger har inga planer på att locka över Drogba

För bara någon vecka sen skrev engelska tidningar om att Didier Drogba, som lämnade Chelsea i somras efter att ha vunnit Champions League, skulle vara missnöjd med sin nya klubb Shanghai Shenhua och öppnade för att lämna klubben efter bara några månader. Tidigare känt är att Wenger länge jagat Ivorianen. Redan när Drogba spelade i Le Mans och Guingamp var Wenger efter Drogba. Men efter en session i Marseille hamnade han istället hos rivalen Chelsea.

Drogbas flyttrykten har kopplat honom tillbaka till England och den här gången Arsenal. Han är även kopplats ihop med Liverpool och Real Madrid, men inte långt efter att ryktena flög över världen sprang Drogba efter dem och sa att han inte alls hade någon avsikt att lämna, något som fått Wenger att uttala sig, och han passade på att kasta en känga på Drogba:

”Just nu är Drogba inte aktuell. I mina ögon är han inte gratis, han har just lämnat England.” sade Arsenal tränaren.

”Jag vet inte ens hur situationen ser ut för han kommer med olika uttalanden. Man får höra att han kanske går till Real Madrid, men sen säger han ”Jag stannar i Kina. Är det bara för att han vill ha mer pengar? Jag vet inte.” fortsatte Wenger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply