Uppgifter: Real Madrid har bestämt sig – kommer inte värva Mbappé

Uppgifter: Real Madrid har bestämt sig - kommer inte värva Mbappé

Efter år med turer fram och tillbaka kring om Real Madrid ska värva Kylian Mbappé sägs den spanska huvudstadsklubben nu ha tagit ett beslut, det blir ingen affär.

Det har inte gått en sommar där Kylian Mbappé inte ryktats till Real Madrid eller till och med sagts vara klar för en flytt. Paris Saint-Germain har dock lyckats hålla kvar sin superstjärna och nu kommer uppgifter om att spanjorerna ska ha satt ner foten och dagit ett beslut när det kommer till huruvida man ska fortsätta jaga spelaren, eller inte.

Enligt programmet Carrusel Deportivo på den spanska radiokanalen Cadena SER ska Real Madrid nu ha bestämt sig för att inte värva Kylian Mbappé till nästa säsong. Det har tidigare varit mycket prat om en värvning nästa sommar då spelarens kontrakt går ut men nu sägs marängerna alltså ha lagt ämnet till handlingarna.

Efter uppgifterna rapporterar nu den franska radiokanalen RMC Sport att det inte riktigt stämmer och menar att det är Real Madrid som läckt informationen för att sätta press på spelaren och på så sätt få till en övergång. Det ska även handla om att förbättra bilden av Real Madrid.

Denna säsong har Mbappé stått för tolv mål och en assist på 14 matcher.

SE ÄVEN: Arsenal och Manchester United gör upp om Serie A-stjärnan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply