Uppgifter: Iker Casillas lämnar Real Madrid

Iker Casillas och Real Madrid ska ha kommit överens om att målvakten får lämna

Iker Casillas kommer att lämna Real Madrid i sommar. Det slår den spanska TV-kanalen TVE fast. Enligt TVE har målvakten tio erbjudanden att välja emellan, där Fenerbahce hittills har erbjudit mest pengar för spanjorens åtråvärda tjänster. 

De senaste säsongerna har ryktena om en flytt från Real Madrid för Iker Casillas smått börjat smyga sig fram. Allt började när Jose Mourinho valde att i vissa matcher peta den spanske målvaktslegendaren efter mer än 12 år som ordinarie målvakt i ”Los Blancos”. Visserligen valde Carlo Ancelotti att återigen satsa på Casillas, men i och med att Manchester Uniteds målvakt David De Gea ser ut att komma allt närmre en övergång till klubben har rapporterna om en flytt börjat intensifieras allt mer.

Överens med Real Madrid

Nu rapporteras allt vara klart för 34-åringens avsked från Santiago Bernabeu. Enligt den spanska TV-kanalen TVE har Casillas och Real Madrid kommit överens om att målvakten kommer att få lämna klubben i sommar. Enligt kanalen finns det tio erbjudanden för Casillas att välja mellan, och den turkiska storklubben Fenerbahce ska ha lagt fram det hittills mest lukrativa kontraktet.

Vill fortsätta på toppen – kan välja bort pengarna

Tidigare har framför allt engelska toppklubbar som Arsenal och Liverpool uppgetts ligga längst fram i jakten på Casillas, som debuterade i Real Madrids A-lag redan 1999. Men trots Fenerbahces rapporterade bud är det enligt kanalen för tidigt att ge upp hoppet för de båda Premier League-klubbarna. Enligt TVE ska spanjoren allra helst vilja fortsätta spela sin fotboll på den absoluta toppnivån, något som innebär att han ska vara beredd att nobba pengarna i Istanbul för en annan, något större, klubb.

Rapporterats vilja gå till England

Uppgifter som stärks av att Iker Casillas, som fortfarande har kontrakt med Real Madrid i ytterligare två år, tidigare har rapporterats främst vara intresserad av en flytt till Premier League, och väl där helst ska gå till Arsenal. Den klubb som också rapporterats vara mest intresserad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply