bet365

United kan offra stjärnan för Reus

Manchester United, med sin för säsongen nye tränare David Moyes i spetsen, vägrar ge upp kampen om den tyske anfallsstjärnan Marco Reus. Borussia Dortmund har dock uppgett sig vara ytterst ovilliga att gå miste om den notoriske målskyttet, såväl i landslag som klubblag – men Moyes tror sig nu ha hittat lösningen, som till och med kan komma att få Bundesliga-lagets ledning på fall.

Enligt vad The Times erfar finns det en möjlighet att Manchester United skickar iväg ett generöst bud till Tyskland – plus att engelskklubbens Shinji Kagawa, 24, kan ingå i samma affär. Japanen, som anslöt till Premier League från just Borussia Dortmund, där han var väldigt omtyckt, kan således komma att återvända till den gula tröjfärgen i januari. Samtidigt som klubbens nuvarande offensiva pelare, även något av Kagawas efterträdare, kan följa hans fotstpår till Old Trafford.

Kagawa har under Moyes tid i klubben ofta fått se sig åsidosatt till förmån för andra spelare som konkurrerar om samma position. Den aspekten kan säkerligen göra mittfältaren mer angelägen om att söka sig vidare till en annan klubb, där hans tyska förflutet säkerligen ligger honom varmt om hjärtat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply