Uppgifter: Manchester United intresserade av Edmond Tapsoba

Uppgifter: Manchester United intresserade av Edmond Tapsoba

Manchester United vill värva en ny mittback – efter defensiva krisen 

Manchester United har fått en dålig start på säsongen och har släppt in tio mål i Premier League. Bara fem lag har släppt in fler och de lagen hittar man på plats 16 till 20 i tabellen. Det beror delvis på skador eftersom Raphaël Varane, Lisandro Martinez, Harry Maguire, Luke Shaw, Tyrell Malacia och Sergio Regulión är några av namnen som befinner sig på – eller har befunnit sig på skadelistan den här säsongen. 

Nu vill United förstärka genom att värva en mittback nästa år, enligt rapporter från superjournalisten Fabrizio Romano. I United ska man vara intresserade av Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen), Antonio Silva (Benfica) och Jean-Clear Todibo (Nice). Tapsoba är 24-, Silva är 19- och Todibo är 23 år gammal – så det verkar som att United vill ha in lite yngre blod i försvarsdepatemented. Det skulle vara rimligt eftersom Varanë och Maguire är 30 år gamla, Victor Nilsson Lindelöf fyller 30 nästa år och Johnny Evans är 35 år gammal. Men det återstår att se om ”The Red Devils” värvar någon och i så fall vem det blir.

Manchester United ligger på nionde plats i tabellen och möter senare i dag Crystal Palace. Avspark är klockan 16:00 och matchen visas på Viaplay.

SE ÄVEN: Lingard tränar med ny klubb – kan bli lagkamrat med svensken

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply