Adnan Januzaj återvänder inte till Manchester United i januari

bet365

Manchester United ser inte ut att kalla tillbaka Adnan Januzaj

Adnan Januzaj är för närvarande utlånad från Manchester United till Borussia Dortmund och managern Louis van Gaal har svårt att se att belgaren återvänder till Old Trafford i januari.

Manchester United-talangen Adnan Januzaj, just nu på lån hos tyska Borussia Dortmund, ser inte ut att återvända till Old Trafford i januari. Premier League-klubbens manager, Louis van Gaal, är tveksam till om det går att återkalla belgaren redan i vinterfönstret med tanke på att lånekontraktet sträcker sig över hela säsongen.

– Jag tror inte att det är ett lån över tre månader eftersom han är utlånad till Tyskland och i Tyskland känner de inte till det systemet, att du kan ge tillbaka spelaren, vilket är vanligt i England, berättade van Gaal på en presskonferens enligt ESPN.

Adnan Januzaj – fortfarande ingen start i Bundesliga

Januzaj, 20, anslöt till Dortmund på ett säsongslångt lån i slutet av sommarens transferfönster men har fortfarande inte fått starta en enda match i Bundesliga under hösten. Istället har han fått nöja sig med sex inhopp och sammanlagt 160 minuters speltid, men ändå noterats för två målgivande passningar.

– Han måste konkurrera med spelare på en högre nivå och jag vill att han ska spela alla matcher och det är därför jag vill att han också ska spela i Premier League men han valde Borussia Dortmund, sade van Gaal enligt ESPN.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply