Arber Zenelis agent: ”Finns klubbar i flera olika länder som följer honom”

Elfsborg kan tappa Arber Zeneli efter säsongen

Arber Zeneli har fått sitt stora genombrott i år i Elfsborg. Då blir han föga förvånande högintressant för utländska klubbar, och spelarens agent menar att det fanns konkret intresse redan i somras för hans klient.

IF Elfsborg sitter på en av Allsvenskans hetaste talanger i form av Arber Zeneli. Yttermittfältaren har gjort succé i den svenska högstaligan, och hans starka form ledde till att Borås-laget hängde med i guldstriden under väldigt lång tid, där de stundtals var favoriter. I somras uppgavs det att AZ Alkmaar ville värva honom, men att Elfsborg nobbade holländarna då man inte ville tappa sin nyckelspelaren mitt i den guldstrid som man nu fallit ut ur.

– Det finns klubbar som är intresserade och följer honom. Han trivs bra i Elfsborg men dyker det upp något som är bra för honom och som han är sugen på kan det bli en flytt i januari, säger agenten Jonas Svensson till GT.

”Det kom bud, men han blev kvar”

Agenten menar att hans klient blev kvar, trots att officiella bud inkommit. Det verkar alltså vara så att AZ lade ett konkret bud då.

– Det kom bud på Arber i somras, men han blev kvar. Elfsborg valde att inte sälja, säger agenten till GT.

Det kan dock bli Holland till slut ändå för Zenelis del, men Svensson öppnar för alla möjliga destinationer.

– Det är klubbar i flera olika länder som följer honom. Vi får se vad som händer om några veckor. Återkom efter säsongen, säger Svensson till GT.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply