Kenny Stamatopoulos på väg att lämna AIK

AIK-målvakten Kenny Stamatopoulos på väg bort

I en intervju med Aftenposten säger målvakten att klubbarna förhandlar och att en flytt till norska Trömsö IL är på gång.

AIKs 36-årige målvakt Kenny Stamatopoulos är på väg att lämna klubben. Efter fem säsonger i Stockholmsklubben där han majoriteten har fått sitta på bänken är Stamatopoulos på väg att flytta från Friends Arena till Norge och Trömsö och både spelaren själv och Trömsö bekräftar att förhandlingar pågår.

– Det är fortfarande en process. Jag väntar fortfarande på klubbarna att komma överens. Det är upp till AIK nu och vi hoppas på ett svar därifrån snart. Jag hoppas att det löser sig, men vill inte att få upp förhoppningarna för mycket innan något eventuellt händer, säger han till Aftenposten.

Stamatopoulos agent Patrick Mörk berättar att klubbarna för diskussioner och det är ett låneavtal man diskuterar.

– Vi väntar på ett besked från AIK och hoppas att det kommer snart. Det lämpligaste alternativet är ett låneavtal på ett år, säger Mörk till tidningen.

– Kenny vill ju spela och vara förstemålvakt och det är mycket svårt i AIK. Han hoppas på en övergång och att det blir en lösning mellan alla tre parter, fortsätter Mörk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply