Sunderland vann svenskmötet efter skada och utvisning

Men det var fulham som började bäst och förde matchen första 25 minuterna. Men sedan kom problemen som skulle hjälpa Sunderland till en komfortabel vinst. Svensken Alexamder Kacaniklic fick avgå skadad efter 25 minuter och bara några minuter senare fick norrmanen Hangeland rött kort efter att ha satsat allt i en närkamp.

Därefter tog Sunderland över och i 50:onde minuten var det ingen mindre än Steven Fletcher som skulle fixa ledningen åt bortalaget. Fulham hade dock inte gett upp än och hemmalaget kvitterade genom Petric. Men efter kvitteringen blev det bara Sunderland för hela pengen. Cuellar och Sessegnon gjorde varsit mål och fixade segern med resultatet 1-3 till bortalaget.

Svenskarna i detta mötet hade inga roliga matcher, Kacaniklic avgick skadad i ett tidigt skede av matchen och Sebastian Larsson gjorde en medioker insats och blev utbytt.