Strul med arbetstillstånd för Bony – missar eventuell Malmömatch?

bet365

Swansea värvade Wilfried Bony rekorddyrt från Vitesse i sommar, drygt 130 miljoner kostade ivorianen. Anfallaren smällde in hela 33 mål på 31 ligamatcher förra året i Eredivisie. Övergången är officiell och han har spelat träningsmatch för Swansea, men än är arbetstillstånden i Wales inte klart.

Michael Laudrup, tränare i Swansea, är dock optimistisk gällande situationen. Han förväntar sig att Bony flyttar till Storbritannien inom den närmsta veckan, än har han inte ens tränat med laget utan han har fått hålla till med sin förra klubb Vitesse. 

– Han är fortfarande i Holland och han fick tillåtelse av oss att träna med Vitesse för annars hade många dagars träning gått åt spillo, säger Laudrup till South Wales Evening Post och fortsätter:

– Han har inte varit i Swansea än, men förhoppningsvis kommer han hit inom den närmsta veckan. Om han är här tills på torsdag hade det varit bra.

Swansea lottades mot vinnaren av Hibernian-Malmö i den tredje kvalrundan till Europa League. Malmös övertag efter 2-0-segern hemma är stort och Bony kan möjligtvis missa matchen som spelas den första augusti, antingen i Edinburgh men med största sannolikhet i Malmö.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply