Stoke vill ha tillbaka Assaidi: ”bollen i Liverpools händer”

Yttermittfältaren Oussama Assaidi, som tillhör Liverpool, tillbringade förra säsongen på lån i Stoke och gjorde då fyra mål på 19 Premier League-matcher. Nu vill Stokes manager Mark Hughes ha tillbaka Assaidi genom en pernament övergång.

– Vi står där vi står. Om vi kan göra någonting så kommer vi att göra det, säger Hughes till The Sentinel och fortsätter.

– Han är någon vi känner väl och någon som vi vet kan påverka så ja, vi skulle vilja se om någonting kan bli klart med Ossie (Assaidi), men uppenbarligen så är han inte vår spelare vilket betyder att bollen är i Liverpools händer.

25-årige Oussama Assaidi kom till Liverpool sommaren 2012 från holländska Heerenveen. Första säsongen i Premier League slutade dock endast med fyra framträdanden och under den gångna säsongen så lånades Assaidi alltså ut till Stoke. Nu är han tillbaka i Liverpool, där han har ett kontrakt som gäller till och med säsongen 2015/2016, men frågan är vad Liverpool har för planer för marrockanen och var han spelar nästa säsong.

bet365
bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply