bet365

Stoke skrällvann på Britannia

Då var det dags för Premier League-fotboll igen – denna gången på ett soligt Britannia Stadium där hemmalaget Stoke skulle ta emot ligatvåan Arsenal. En match som slutade med en 1-0-seger för Stoke efter att Jonathan Walters avgjort. 

Den första halvleken var tämligen händelselös, och ett väl försvarande Stoke gjorde det svårt för ett bolltrillande Arsenal som förutom en halvchans från Santi Cazorla inte skapade en målchans de första 45 minuterna. 

Stoke fortsatte att i den andra halvleken göra det svårt för Londonlaget och var inledningsvis bättre både spel och målchansmässigt. Framförallt hade anfallsstjärnan Peter Crouch ett par fina lägen att ge hemmalaget ledningen. 

Det var också Stoke som i den 75:e minuten skulle ta ledningen efter att Crouchs anfallskollega Jonathan Walters iskallt placerat in en straffspark, detta efter att Arsenalbacken Laurent Koscielny tagit med handen i Londonklubbens straffområde. 

Trots att den inbytte Arsenalanfallaren Yaya Sanogo hade ett fint läge att kvittera blev det inga fler mål i matchen, utan Stoke tog tre tunga poäng i den jämna bottenstriden. Arsenal och sin tur tappar mark i den lika jämna toppstriden. 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply