”Ronaldo är en pajas”

Som fotbollsspelande världstjärna får man oftast höra både det ena och det andra från fotbollsföljande människor. Antingen är man fullkomligt älskad och hyllad till skyarna – eller hyses det avsky över ens framgångar från rivaliserande supportrar.

Världens bäste fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, har framför allt han fått höra både det ena och det andra. ”Diva” är ett ord som ofta nämns i sammanhangen när man har något ont att säga om portugisen, men så finns det ju de som inte kan finna ord för hans makalösa framgångar och placerar honom i toppen av de bästa någonsin.

Under tisdagens VM-match mellan Real Madrid och Cruz Azul, var Ronaldo, vid ställningen 3-0 till Los Blancos, nära att sätta ett mycket spektakulärt mål genom en så kallad ”rabona” – och dessutom på halvvolley. José Corona räddade dock försöket, men genast började portugisens försök att surra runt på diverse sociala medier. Ronaldo skulle dock med stor sannolikhet ha gjort mål vid ett mycket enklare avslut, något som den mexikanske TV-reportern, Raul Orvananos, tydligt ville markera.

– Han är en pajas, sade reportern när han fick frågan om vad han tyckte om avslutet.

Medan de allra flesta uppskattade Ronaldos eleganta rabona-volley-försök, blev många förvånade och frågan till Orvananos uttalande.

Real Madrid vann matchen med 4-0.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply