Manchester United redo att lägga bud på Isco

Manchester United redo att lägga bud på Isco.jpg

Jose Mourinhos önskan i vinter:  Isco

Manchester United sägs enligt båda engelska och spanska medier vara beredda att göra vad som krävs för att värva Real Madrids spanske mittfältare Isco i vinter, detta för en summa på närmare 30 miljoner euro.

Igår kväll avgjorde Zlatan Ibrahimovic matchen mellan Manchester United och Crystal Palace med drygt tre minuter kvar av ordinarie speltid, detta på pass av Paul Pogba. Detta var en av många tighta matcher som United vunnit med uddamålet eller räddats av en individuell prestation och efter kräftgången i början av säsongen sägs man nu vilja värva sig ur den kris man befinner sig i. Man har redan mycket kvalité i laget och med spelare som Pogba, Mata och Mkhitaryan kunna ha ett mäktigt mittfält men så är inte fallet och Jose Mourinho har nu riktat blickarna mot sin före detta klubb Real Madrid för att försöka lösa problemen på mittfältet.

Enligt Daily Express Storbritannien och Don Balon i Spanien ska The Red Devils ha bestämt sig för att göra vad som krävs för att värva Isco under januarifönstret, detta för en summa som uppskattas hamna på närmre 30 miljoner euro.

Spelarens kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018 men mittfältaren som fått sparsamt med speltid denna säsong sägs inte vara speciellt intresserad av att stanna då chansen att kunna slå sig in i startelvan under en längre tid är ganska ligen.

Denna säsong har det endast blivit åtta starter i La Liga och en i Champions League, med totalt 16 matcher på kontot har Isco stått för två mål och fyra assist för marängerna som i detta nu befinner sig i Japan för spel i klubblags-vm 2016.

Real Madrid spelar sin första match i klubblags-VM idag, torsdag, detta mot det mexikanska storlaget América.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply