Southampton är intresserade av AIK:s anfallsstjärna

Kennedy Igboananike har klättrat från den absoluta bottnen av Djurgårdens frysbox till Allsvenskans skytteligatopp med rivalen AIK. Nigerianen har nätat sju gånger under säsongen sedan han skrev på för ’Gnaget’ på fri transfer.

Efter flera drömmål, varav en cykelspark mot Halmstad, riktas nu flera kikare mot anfallaren, bland annat från Southampton i Premier League, enligt fotbolldirekt.se. Det menar i alla fall spelarens agent.

– Jag kan bekräfta att klubbar från högstaligorna i England, Turkiet och Ryssland följer honom, säger agenten Innocent Okeke till sajten och fortsätter:

– Men det är inte något konkret kring Kennedy och han har full fokus på AIK nu. Det enda jag kan bekräfta är att det finns klubbar som följer honom, men för Kennedy så har den här säsongen handlat om att hitta tillbaka till glädjen igen. Att lämna för utlandet är inget han har fokus på i nuläget.

Han menar även att intresset kan bli ännu större med tidens gång.

– Det är klart att det kan bli mer konkret om han fortsätter göra mål. Och det är klart att till exempel det som han gjorde mot Halmstad, det har ju fått stor spridning via nätet. Sådant ger eko utomlands, säger Okeke till fotbolldirekt.se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply