Simon Kjaer vill stanna i Wolfsburg

Den danska landslagsförsvararen Simon Kjaer hade säsongen 2011/2012 en problematisk tid i Wolfsburg, där han inte kom överens med tränaren Felix Magath och fick se sig utlånad till italienska Roma. Den senaste säsongen har dock dansken slagit sig tillbaka in i leden i Wolfsburg, efter att magath ersatts av Dieter Hecking som manager.

Nu säger dansken också att han inte har några planer på att lämna Bundesliga-klubben i sommar, och att han är öppen till att förlänga sitt avtal.

”Det beror på våra samtal och hur Wolfsburg se saker och ting. Jag skulle verkligen vara beredd att skriva på. Om de skulle erbjuda ett nytt kontrakt och kunde erbjuda en garanti om att jag skulle få en viktig roll, skulle det vara möjligt,” säger danske 24-åringen till Ekstrabladet.

”Wolfsburg är en klubb som vill slåss i toppen av tabellen och som har resurser till att göra det. Bundesliga är en fantastisk plats för att spela fotboll just nu och det är inte en dålig tillvaro för mig. Jag är glad över att vara i Wolfsburg och har sagt det ända sedan den nya tränaren utsågs.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply