Serie A-klubb går ’all-in’ för City-stjärnan

Stevan Jovetic kom till Manchester City från Fiorentina för drygt £22 miljoner förra sommaren. Men tiden i City har hittills inte varit speciellt lyckad. Mycket på grund av skador som har satt käppar i hjulen för montenegrinen. Under den senaste säsongen blev det bara 18 framträdanden men 24-åringen lyckades ändå gör 6 mål samt stå för 2 målgivnade passningar på dessa matcher. Så potential finns det gott om – något som Inter uppges ha bra koll på.

Den förre Fiorentina-stjärnan kan komma tillbaka till Serie A om man ska tro italiensk media. Enligt Corriere dello Sport kommer Inter att gå all-in för att lösa anfallaren. Enligt sporttabloiden vill Inter låna Jovetic över den kommande säsongen med en köpoption men kan landa spelaren i en permanent övergång redan i sommar om kostnaden kan spridas ut över flera år.

Enligt tabloiden är Inters direktör Piero Ausilio på väg till England för att förhandla med Manchester City om Stevan  Jovetic men också nyligen nedflyttade Cardiff City om en övergång för chilenaren Gary Medel – som imponerade stort under sommaren VM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply