bet365

Rooney kommer inte erbjudas nytt kontrakt

Wayne Rooney tvingades lämna Manchester Uniteds försäsongsturné med en rapporterad hamstringskada (baksida lår) och lämnade in en transferbegäran vid slutet på förra säsongen. Han har ryktats vara på väg till bland annat Chelsea och Paris Saint-Germain under sommaren.

Engelsmannen har två år kvar på kontraktet, men enligt klubbens vd Ed Woodward är ingen kontraktsförlängning på Uniteds agenda.

– Inga kontraktsförlängningar diskuteras just nu, berättade Woodward enligt Sky Sports. Jag sitter inte ner med någon spelare om en förlängning och det finns inget datum för att komma igång med det i dagboken. Skulle vi vara rädda att låta ett kontrakt löpa ut? Självklart inte.

Managern David Moyes ser dock Rooney som en nyckelfigur på Old Trafford inför den kommande säsongen, men vill samtidigt inte att 27-åringen ska bli viktigare än klubben.

– Jag tycker att han har en stor roll att spela, eftersom vi behöver få så många mål som möjligt, förtäljde Moyes för Sky Sports. Men jag måste också se till att vi inte bara koncentrerar oss på honom. Något jag inte kommer tillåta är att låta Wayne Rooney bli viktigare än fotbollsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply