bet365

Redknapp vill ha Keane

QPR har fortfarande inte vunnit i Premier League men läget kanske ljusnar nu när Harry Redknapp tog över som manager. Harry har redan förklarat att han vill värva i januari men budgeten är liten sade genast ägaren Tony Fernandes.

Tim Cahill, Landon Donovan och Robbie Keane vill tillbaka till England nu när MLS har uppehåll. Men Redknapp vill värva Keane permanent uppger SkySports. Keane och Redknapp arbetade tillsammans i Tottenham 2009 senast.

-MLS har vi god koll på. Robbie Keane är en bra spelare som vi är intresserade av, säger Redknapp.

-Jag har inte pratat med honom än men han är en intressant spelare. Robbie är ett riktigt proffs och skulle vara perfekt att ha här för han skulle ge oss resultat.

Men Redknapp är intresserade av fler före detta PL-spelare. David Bentley är utlånad till FC Rostov från Spurs och hans kontrakt går ut där i januari.

-Bentley är en bra spelare. Det visar att han verkligen vill spelare fotboll när han går till Rostov från Tottenham. Han hade kunnat stanna och få sina pengar, men istället ville han spela fotboll. Dave är en bra spelare, jag har inga problem med honom. Han hade bara otur i Tottenham där Bale och Lennon var framför honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply