bet365

PSG var starkast i tungviktsmötet

Paris Saint-Germain försöker göra allt i sin makt för att hålla i sin serieledning i Ligue 1, medan Marseille är med i jakten på den sista åtråvärda Champions League-platsen. Under söndagskvällen var det dags för de båda giganterna att drabba samman i ett på förhand mycket spännande möte.

Hemmalaget skulle dock ta tag i taktpinnen tidigt i matchen. Ezequiel Lavezzi fick en boll perfekt i djupled, och han lyckades spela bort Steve Mandanda så att Marseilles mål stod tom. Argentinaren lyckades dock missa både målet och Zlatan Ibrahimovic, som väntade på att få en pass för att raka in bollen i den tomma buren.

Matchens prestation stod Lucas Moura för några minuter senare. Den unge brassen visade sin blixtrande accelration och kvickhet då han flöt genom mer eller mindre hela Marseilles lag, men hans avslut räddades på mållinjen av Rod Fanni.

I den 50:e minuten skulle dock det första målet komma. Zlatan Ibrahimovic spelade fram lagkamraten och den nära vännen Maxwell, som rullade in bollen i mål med ett distinkt avslut.

Edinson Cavani fick hoppa in i matchen för första gången efter sina skadebekymmer. Det svarade han med ett mål i den 80:e minuten med en tjusig nick.

Det skulle bli matchens sista mål, och det man kan konstatera att huvudstadsklubben tar ett allt hårdare grepp om förstaplatsen, medan Marseille tappar viktiga poäng i jakten på Champions League-spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply