PSG är oroliga – Zlatan kan missa Malmö-matchen

Zlatan Ibrahimovic medverkan den närmsta veckan är osäker

Skadan som Zlatan Ibrahimovic ådrog sig mot Ryssland i fredags kväll var oroväckande för Sverige. Den kan till och med sätta käpparna i hjulet för svenskens möte mot Malmö FF nästa vecka.

Mot Ryssland fick Zlatan Ibrahimovic kliva av i halvtid på grund av smärtor vid revbenstrakten. Det var oklart om den svenske superstjärnan skulle kunna medverka mot Österrike, men Erik Hamrén var optimistisk under måndagens presskonferens.
– Vi får se. Det kändes positivt på dagens träning. Men det återstår att se hur han mår i morgon, sade Hamrén under PK:n efter att Zlatan hade tränat med laget under måndagen.

Enligt Le Parisien är Paris Saint-Germain betydligt mer oroade över Zlatans skada. Man tänker främst tillbaka på den skada Zlatan fick förra säsongen som höll honom borta i två veckor. Det var nämligen en nästan identisk skada, fast på andra sidan bröstkorgen. Klubben ska göra en grundlig undersökning så fort Zlatan kommer tillbaka till Paris, troligtvis under torsdagen.

Malmö-matchen är i riskzonen

PSG har två matcher som Zlatan eventuellt kan missa vid värsta möjliga utfall. Det är mötet mot Bordeaux under fredagskvällen och även det omtalade mötet mot Malmö FF. Det är dock fortfarande för tidigt att säga om hur allvarlig Zlatans skada är. Först och främst får vi se hur han ser ut mot Österrike ikväll, om han nu kommer till spel vilket Hamrén menar att han troligtvis gör.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply