Prodell om första tiden i Elfsborg

bet365

Viktor Prodell har tillbringat ungefär en månad i Borås och Elfsborg nu, och i en intervju med klubbens officiella hemsida berättar han lite om hur det varit och om hur lätt det varit att komma in i gruppen.

Den första tiden i Elfsborg har varit en positiv tid enligt ”Proddan” som han kallas.

– Jag trivs jäkligt bra måste jag säga. Det har varit lätt att komma in i gruppen, det är ett otroligt skönt gäng. Så här långt har jag bott på hotell vilket är lite speciellt men alla grejer har kommit från Belgien och om någon vecka får jag min lägenhet, i samma hus som Anton Andreasson, så jag trivs fantastiskt bra.

Egna formen

– Det blir bättre och bättre hela tiden. Jag stukade ju foten precis i början här och i och med det blev det ju ett litet avbräck men nu har jag inga problem utan det går bra. Jag och de andra killarna lär känna varandra mer och mer på planen, jag kommer mer in i spelet och får fler bollar så det känns bra.

Halmstad hemma på måndag

– Det är hemmamatch för vår del och hemma ska vi vinna men Halmstad är ett lag med bra forwards och inga matcher är lätta så det gäller att vi hittar vårt kortpassningsspel och när vi får chanserna – ja, då ska de sitta.

Än så länge har Viktor inte hittat nätet för di gule, men det är inget han tänker på.

– Absolut inte faktiskt. Det kommer och så länge laget vinner så bryr jag mig inte det minsta om vem som gör målen. Det viktiga är 3 poäng.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply