City tappade poäng i Moskva

Veckans Champions League-omgång sparkades under tisdagskvällen igång i form av ett ödesmöte mellan gruppjumbon CSKA Moskva och trean Manchester City. En match som spelades inför tomma läktare efter att hemmalagets supportrar vid upprepade tillfällen betett sig illa. Matchen då? Den slutade 2-2 efter en stark upphämtning av CSKA i den andra halvleken.

Bortalaget Manchester City var spelmässigt matchens genomgående bästa lag och hade också med sig en 0-2-ledning till halvtidsvilan efter att Sergio Agüero och James Milner nätat för engelsmännen.

Ett CSKA Moskva som i början av den andra halvleken såg närmast uppgivna ut hittade dock tändvätska när Seydou Doumbia placerade in reduceringsmålet efter 65 minuter.

Samme Doumbia höll sig tjugo minuter senare framme i Manchester Citys straffområde igen efter att ha ordnat en straff som säkert placerades in av spanjoren Natcho.

Trots en avslutande Manchester City-press blev det inga fler mål i matchen som tabellmässigt innehöll två förlorare i jakten på Roma och Bayern München som ställs mot varandra senare ikväll.