Officiellt: Swansea värvar belgisk landslagsman

Den belgiske landslagsmannen Roland Lamah, 25, lämnar spanska Osasuna och skriver på för Premier League-laget Swansea. Lamah är en vänsterfotad ytter som kan spela på båda kanterna och är tillgänglig för Michael Laudrup till lagets ligamatch mot Stoke på lördagen.

25-åringen startade sin karriär i belgiska Vise innan han spenderade fyra år i Anderlecht varav det sista han lånades ut till Roda JC. 2008 flyttade han till franska Le Mans och där stannade han fram till augusti 2011 då han gjorde flytten till La Liga och Osasuna. Lamah har hunnit samla på sig fem landskamper för Belgien hittills.

– Detta är en stor möjlighet för mig och jag är glad att vara här, berättar Lamah på klubbens officiella hemsida. Att spela i Premier League är en dröm, och att få spela för Michael Laudrup är fantastiskt för mig.

Överenskommelsen mellan de båda klubbarna är att Swansea har ett lånekontrakt med Lamah på ett och ett halvt år. När som helst under den tiden kan Swansea bestämma sig för att göra transfern permanent.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365