Officiellt: Målkungen förlänger med Liverpool

Här kommer en tidig julklapp till Liverpools anhängare. Uruguayanen Luis Suarez, som har en alldeles stålande höst bakom sig, har på fredagen kritat på ett nytt saftigt avtal med klubben. På den officiella hemsidan bekräftar Liverpool att 26-åringen skrivit på ett långtidskontrakt.

–  Jag är glad över att ha kommit överens om ett nytt avtal med Liverpool och har nu min framtid säkrad på lång sikt, säger Suarez enligt klubbens officiella hemsida.

–  Vi har några fantastiska spelare här och laget växer och förbättras hela tiden. Jag tror att jag kan uppfylla mina mål att vinna stora troféer och spela på den allra högsta nivån tillsammans med Liverpool. Mitt mål är att hjälpa oss att nå upp dit så fort som möjligt.

Luis Suarez har hittills den här säsongen mäktat med starka 17 mål på blott elva ligamatcher. Något som Brendan Rodgers säkert haft i åtanke när han nu fått det glädjande beskedet om uruguayanens framtid i klubben.

–  Det här är fantastiska nyheter för alla kopplade till klubben; ägarna, spelarna och inte minst fansen. Luis Suarez är en talang av absolut världsklass och att säkra hans tjänster är avgörande för vad vi försöker att uppnå här, säger Brendan Rodgers till klubbens officiella hemsida.

Liverpool meddelar inte hur långt det nya avtalet sträcker sig, men enligt The Guardian ska det vara fram till 2018 och vara värt 200.000 pund i veckan. En lön som dock kommer börja gälla först till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365