Officiellt: Dos Santos klar för Villarreal

Villarreal förbereder sig inför kommande säsong i La Liga och värvade tre spelare förra veckan. Under tisdagskvällen blev den fjärde klar. Det är Giovani Dos Santos som närmast kommer från Mallorca och sent under tisdagskvällen kom klubbarna överens om övergången.

”Jag är väldigt glad över att ta det här steget i min karriär, och att få spela i Villarreal, en stor klubb som jag var på väg till förra säsongen men att den tyvärr inte fullbordades den sista sagen. Men nu när när övergången är klar så vill jag uttrycka min dröm att få spela för Villarreal och jag hoppas på att jag kan bidra på alla sätt jag kan. Jag är övertygad om att vi kommer att göra en bra säsong.” berättade Dos Santos för villarrealcf.es.

Villarreals president Fernando Roig var nöjd över att kunna presentera spelaren som sitt nyförvärv: ”Giovani är en väldigt bra fotbollsspelare, han har teknik och skicklighet, och vi ville verkligen få igenom transfern eftersom vi är övertygade om hans kapacitet.”

Dos Santos, som tidigare spelat i Barcelona och Tottenham, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över fyra säsonger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply