Nordsjälland kämpade till sig en poäng

Matchen inleds som väntat med mycket bollinnehav från danskarna. Juventus väntade in deras bollinnehav och tog de lugnt med spelet till en början. Det enda Juve försökte första tio var tidiga instick slagna av Pirlo. Visst fick man in ett par bra slagna bollar men Giovinco och Matri kunde inte förvalta det hela. Andrea Pirlo fortsatte på samma spår som innan och fick även med sig sina lagkamrater till slut också. Ju längre matchen gick desto högre kom Juventus upp i press, men det var Nordsjälland som fick på den första farligheten genom Lorentzen. Hans skott kunde enkelt styras undan av Buffon, som var säkerheten själv i första halvlek.

Nordsjälland skapar inte mycket men de får Juventus-spelarna att jobba och jaga. Mycket irritation fanns hos Juve och det skapade en del onödiga frisparkar.

Trots lite offensiv så får Nordsjälland en oväntad chans. Målvakten Hansen drar en inspark som går igenom hela Juve-försvaret och Buffon tvingas med en brösträddning utanför straffområdet.

Sista 15 minuterna i första halvlek dominerar Juventus. Allt fler misstag orsakas av danskarna och Juventus kommer upp i banan. Giovinco får en djupledsboll av Pirlo(vem annars?) och rundar målvakten men han kom ur vinkel och kunde inte sätta bollen i det öppna målet. Det sker inte så mycket mer efter chanserna, mer än att Giovinco sliter sig loss och drar till med en vänster mitt på Hansen.

Andra halvlek hann knappt börja innan Chiellini klumpigt drar ner Laudrup utanför straffområdet. På den efterföljande fripsarken tar Nordsjälland ledningen med 1-0. Beckmann slår en fantastisk frispark mot krysset som Buffon inte lyckas styra undan. Juventus fick ännu en gång slå från underläge.

Juventus tar över allt mer efter målet och man skapar en farlig nick genom Giovinco(helt sjukt att han når högst i ett samlat försvar) som målvakten gör en fantastisk tv-räddning på.

I 68.e minuten får Juventus en frispark som Pirlo såklart tar. Han skjuter den lågt men Hansen lyckas styra undan bollen enkelt.

Juventus byter in Vucinic och Bendtner med jämna mellanrum i ett försök till att ändra matchbilden och detta ger resultat. Isla slår ett inlägg som Vucinic möter perfekt på volley. 1-1, ett riktigt snyggt mål och Juventus fortsätter ösa på i hög takt efter målet.

Mycket närmare än ett par halvchanser kommer inte Juventus och Nordsjällands poäng var ett faktum.