bet365

Nordfeldt närmar sig Sunderland

Brommapojkarnas tidigare måvakt, Kristoffer Nordfeldt flyttade inför förra säsongen till holländska Heerenveen. Där han svensken haft stor succé under året och det har bland annat resulterat i en plats i den svenska landslagstruppen. Nu verkar det också som att storklubbarna ute i Europa fått upp ögonen för målvakten.

Nu uppges Sunderland se 24-åringen som en aktuell ersättare till Simon Mignolet, som i veckan lämnad eför spel med Liverpool. Spelarens agent, Oliver Cabrera säger nu att man inte har kontaktats av Premier Leagu-klubben, men att målvakten säkerligen skulle bli intresserad av en flytt till England.

”Sunderland har inte varit i någon kontakt med mig angående Kristoffer, men vi skulle allvarligt överväga möjligheten att flytta till Premier League,” berättar Cabrera för Sky Sports.

”Jag skulle inte bli förvånad om det fanns intresse från Premier League-klubbar, då Kristoffer var en av de bästa målvakterna i Holland förra säsongen. Han skulle dessutom inte kosta mycket eftersom han har en utköpsklausul i sitt kontrakt. England skulle vara det bästa alternativet om han lämnar Heerenveen.”


bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply