Moyes siktar på CL-titeln

Sir Alex Ferguson vann Champions League med Manchester United två gånger som manager – 1999 och 2008. Hans efterträdare på posten, skotske landsmannen David Moyes, tonade ner lagets chanser till en tredje titel i helgen när han berättade att laget saknade fem-sex världsspelare som krävs för att vinna turneringen.

Men inför onsdagens match mot ukrainska Shakhtar Donetsk i grupp A berättade Moyes att han skulle försumma sina plikter som United-manager om han inte siktade på glädjeyra i Lissabon i maj månad 2014. 

– Självklart kommer vi försöka vinna Champions League, berättade Moyes som fått en tuff start med tre förluster på de sex inledande matcherna i Premier League. Det är en del av jobbet i Manchester United och jag kommer göra allt jag kan för att få det att hända, förtäljde skotten för Sky Sports.

Rio Ferdinand, Anderson, Fabio och Wilfried Zaha lämnas kvar hemma i Manchester inför resan till Ukraina. Men anfallsesset Robin van Persie är tillbaka från skada och redo för spel igen. United vann den första gruppspelsmatchen hemma mot tyska Bayer Leverkusen med 4-2. I grupp A ingår även spanska Real Sociedad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply