Moyes behåller lugnet efter drömöppningen

David Moyes inledde sin första Premier League-säsong som manager för Manchester United med att bortabesegra Swansea, förra årets vinnare av Capital One Cup, med 4-1 i sydvästra Wales på Liberty Stadium. Två mål vardera från anfallarna Robin van Persie och Danny Welbeck säkrade segern för de regerande mästarna.

Efteråt var den 50-årige skotten både glad och lättad över den viktiga trepoängaren i ligapremiären. Men den förre Everton-managern tyckte också att det fanns utrymme för förbättringar och att det inte kommer bli något stort firande efter vinsten.

– Det var en drömstart på min era eftersom man alltid vill vinna matcher och som manager för Manchester United är det ditt jobb att vinna matcher, berättade Moyes för Sky Sports News. Det var hög kvalitet på målen. Vi kunde ha spelat bättre vid vissa tillfällen men jag är mer än nöjd med att vinna med 4-1.

– Det är en match på säsongen och det är bara början för mig. Det är en lång väg kvar att vandra men det är inget stort firande. Vi gjorde ett bra jobb eftersom det här kommer bli en riktigt svår plats för lag att komma till och spela, så att komma hit och vinna var bra, avslutade Moyes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply