Mkhitaryans prislapp: 30 miljoner euro

bet365

Liverpool är på jakt efter att värva in den armenska mittfältaren Henrikh Mkhitaryan och man har redan ordnat mer plats i truppen efter försäljningen av Jonjo Shelvey för 5 miljoner euro till Swansea. 

Nu rapporterar dock Daily Express att Premier League-klubben fått veta att det kommer krävas ett bud runt 30 miljoner euro för att få loss spelaren från Shakhtar Donetsk. Det är Shakhtars vd Sergei Palkin som till Football.ua berättat om situationen kring spelaren, som enligt Palkin fick ett bud på sitt nan från Dortmund.

”Borussia Dortmund erbjöd oss 23 miljoner euro för honom. Det var det enda erbjudandet vi fått in, men vår ståndpunkt för honom är på 30 miljoner euro,” säger han till Football.ua enligt Daily Express, och fortsätter:

”Om Mkhitaryan vill säga upp avtalet, skall han betala Shakhtar 30 miljoner euro och gå till den klubb som han gillar. Om vi går till väga på ett civiliserat sätt och säljer spelare, och därmed inte bryter kontraktet, ligger det värde vi har på honom på 30 miljoner euro. ”



 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply