Mittfältaren efter VM-petningen: ”Förtjänar en plats”

Efter ett par lyckade år gick Radja Nainggolans flyttlass från Sardinien och Cagliari till huvudsataden och Roma tidigare under säsongen.

Trots övertygande spel i sin nya klubb fanns inte belgaren med i förbundskapten Marc Wilmots VM-tankar. Något han inte var alltför glad över.

– Ingen har någonsin gett mig något gratis. Jag har alltid fått göra allt själv. Jag förtjänade att åka till VM, men Wilmots har gjort andra val, säger en ilsken Nainggolan till Gazzetta dello Sport.

– Jag har spelat 38 matcher medan folk som har spelat tio får åka till Brasilien, fortsätter han.

Istället för att gräma sig alltför mycket över den uteblivna VM-biljetten väljer 26-åringen att blicka framemot nästa säsong med sitt Roma.

– (Tränaren Rudi) Garcia har omvandlat oss. Roma är nu redo att vinna en titel. Han har förändrat lagets mentalitet och fört in ett nytt synsätt på fotboll, vilket märks av våra resultat.

Mittfältaren hyllar den nuvarande spelartruppen, men han har inget emot att få se ett par nya ansikten i omklädningsrummet.

– Vi har ett starkt lag. Kan vi behålla våra spelare i sommar så kan vi göra mycket bra ifrån oss nästa säsong. I och med att vi spelar i Champions League kommer fler spelare vilja komma till klubben också.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply