Manchester City körde över Swansea

Manchester City tog på söndagseftermiddagen emot Swansea på Etihad Stadium och det dröjde bara drygt sju minuter innan gästernas nolla var spräckt. Alvaro Negredo fortsatte sin fina målform genom att elegant skjuta in 1-0 på frispark bakom Swansea-målvakten Gerhard Tremmel.

Swansea verkade sedan vara närmast en kvittering då både Jonjo Shelvey och Jonathan de Guzman fick chanser att testa City-målvakten Costel Pantilimon. City kunde dock hålla undan till pausvilan och när sedan andra halvlek drog igång, släcktes Swanseas hopp ganska direkt.

City tog över mer och mer och halvlekens man hette Samir Nasri. Fransmannen briljerade på plan och i den 58:e minuten kunde han göra 2-0 till hemmalaget efter en fin framspelning av Yaya Toure. 15 minuter före slutsignalen kunde Nasri fastställa slutresultatet till 3-0 efter en mycket väl spelad andra halvlek av såväl fransmannen som hela Manchester City.

Manchester City avancerar i och med 3-0-segern till en tredjeplats i tabellen, sex poäng bakom Arsenal.