Målrik match i Torinos vinst mot Siena

Alessandro Rosina kunde ha kvitterat för Siena borta mot Torino idag, men han missade en straffspark med minuten kvar. Istället fick jumbon åka på ännu en förlust och nu är det hela åtta poäng upp till säker mark. Men vi tar det från början i den dramatiska matchen.

Matteo Brighi gjorde 1-0 för Torino efter fem minuter. D’Ambrosio stormade fram till kortlinjen och rullade in den snett bak till Brighi som enkelt gjorde mål. Men Reginaldo kvitterade lite turligt för Siena efter en hörna, i den 32a minuten.

Endast sex minuter senare tog Torino ledningen igen. Valter Birsa slog ett snyggt inlägg till framrusande Rolando Bianchi som  knoppade in 2-1. Precis innan halvtid kom även 3-1. Cerci sprang ifrån en försvarare i rasande fart på en långboll efter en Siena-hörna. Han kom till slut fri mot Pelogo, men istället för att skjuta så rundade han Pelogo retfullt för att sedan rulla in bollen.

Siena reducerade med 15 minuter kvar genom Palucci. Ett inlägg skarvades fantastiskt vidare av Reginaldo till Paolucci som placerade in 3-2 bakom Gillet. Siena fick en gyllende möjlighet att kvittera i den 90e minuten. Fram klev Rosina, men missade målet och det innebar en 2-3 förlust och fortsatt jumboplats i Serie A.