Mållöst mellan Inter och Napoli

Om man tittade på matchinledningen var det nog inte många som trodde att matchen skulle bli mållös. Första minuterna hade båda lagen bra chanser men var inte tillräckligt kliniska. När de väl träffade mål så gjorde Inters målvakt Samir Handanovic och Napolis målvakt Pepe Reina ganska enkla räddningar. De slarviga avsluten gjorde att lagen gick till pausvila med ett mållöst resultat.

Den andra halvleken började inte alls lika fartfyllt som den första. Slarvigt passningsspel gjorde att lagen hade svårt att skapa lägen, dessutom tog spelarna alldeles för långt tid på sig att ens få iväg passningarna. Några halvchanser dök dock ner hos lagen men matchen slutade ändå 0-0 efter ett riktigt sömnpiller.