Llorente vill till England

Länge har Athletic Bilbaos stjärnanfallare Fernando Llorente, varit ett hett namn på många klubbars läppar och för någon månad sedan uppgav Llorente att han vill lämna klubben till somaren – då hans kontraktstid går ut. Nu har han dock gett mer detaljerad info om vart han ska…

I sammband med en intervju med Marca sägs han ha uttryckt att det är en flytt till England som i nuläget är hetast. I samma intervju passade han även på att kritisera medias roll i det hela.

”Media har verkligen inte gjort något bättre. Dem har bara skapat dålig stämning med alla dessa rykten – men det är dock inte anledningen till att jag lämnar. Våra supportrar har visat mig så mycket kärlek och spelarna har stöttat mig fullt ut, jag vet inte hur jag ska tacka dem nog.”

De klubbar som sägs vara mest aktiva för den spanska anfallaren är Manchester City och Arsenal, men även Tottenham uppges vara med på ett hörn.

Någon prislapp på Llorente uppges dock ej, men enligt transfermarkt.com värderas han för 30 miljoner euro (ungefär 300 miljoner kronor).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply