Liveuppdatering: Galliani: Det blir ingen affär

Det är Sky Sport 24 som rapporterar om att Kaká, den förlorade sonen faktiskt godkänt att gå ner i lön, ganska kraftigt, för att få spela för Milan. Enligt de senaste rapporterna så är det bara upp till Real Madrid att acceptera lånet. Milan vill låna Kaká i 30 månader, 2,5 år, något som alltså inte verkar vara ett hinder för Real Madrid. 
Värvningen av Balotelli sägs i och med detta nästan ha avslutats enligt Sky Sport 24 och Milannews.it

Milan erbjöd Kaká 5 milj € per säsong. Han kommer (om allt blir klart) få 15 miljoner € under de 2,5 år han kommer befinna sig i Milano. Med den enorma lönesänkningen förlorar han hela 15 milj € när lånet är över. Det är en stor summa som Kaká verkar vara villig att släppa för att få komma tillbaka till Milan.

Fortsättning följer, och senaste nytt finner ni på Se.SillySeason.com 

21/1, 17.05:
Eftersom att affären verkar vara såpass nära så väljer vi på SSS att börja live-uppdatera angående Kaká-affären.
Vad som sades i italiensk media när jag skrev artikeln var att Kaká hade gått med på Milans löne-erbjudande som skulle ge honom 5 milj € per säsong. Ca 30 minuter senare rapportera GdS och Sky Italia om att det i själva verket var tvärtom, Milan accepterade Kakás krav på 6 milj € per säsong. 

21/1, 17.17:
Enligt Milan Channel (Milans officiella kanal) så går förhandlingarna upp och ned. Milan är överens med Kaká angående lönen och de andra detaljerna. Kaká och RM är överens om att en flytt vore det bästa och Milan och Real är överens om att Milan är målet. Vad som fortfarande finns kvar att lösa och som gör denna förhandling svår är att det kan bli svårt för Milan att betala den summa som RM kommer att kräva för det långa lånet, enligt Gazzetta dello Sport. Samtidigt avfärdar både Milan och Raiola en värvning av Balotelli helt och hållet. Raiola: ”Balotelli kommer inte lämna för Italien den här säsongen”.
Förhandlingarna fortsätter och så länge som dem gör det så kommer vi att uppdatera denna artikel. Håll ögonen öppna! 

21/1, 18.15: Det senaste från Spanien är att Real Madrids representanter inte är positivt inställda till ett lån på 30 månader. Milannews kallar det för ”En kall-dusch för Milan som saktar ner förhandlingarna mellan de båda klubbarna.”

21/1, 18.47: Både Football-Italia.net och Calcio News uppger att affären faktiskt redan kan vara klar, likt Peps överenskommelse med Bayern Munchen. Snacket mellan de tre parterna har pågått i flera dagar nu men det är idag som förhandlingarna verkligen tagit fart. Nu uppger dem alltså att allting är klart och att Kaká kommer att ansluta sig till ’Max’ Allegris mannar. Den som lever får se. Detta rykte kommer alltså från CalcioNews24.com
 
21/1, 19.32: Galliani: ”Förhandlingarna är över!” Det blir alltså ingen Kaká till Milan enligt Galliani. Det blev ett skatteproblem som stod i vägen skriver CanaleMilan. Men än är det inte över. Ni som kan ert Milan vet vad sådana uttalanden kan betyda. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365