Liverpool & United slåss om spansk mittfältare

Enligt AS Sport kan Thiago flytta från Barcelona till England för 15 miljoner pund. Tidigare har spelarens pappa, Mazinho, gått ut med att hans son kan vara påväg bort från de katalanska giganterna i brist på speltid. Mazinho menar att Thiago har kvaviliteten för att lyckas i Barcelona, men att han bör se över sina alternativ för att kunna ta en plats i den spanska VM-truppen nästa år, enligt The Mail.

Mittfältaren har en utköpsklausul på 25 miljoner pund, men en siffra på 10 miljoner mindre kan alltså vara tillräckligt för att knyta till sig den talangfulle kreatören, tidigare kallad bland annat ’den nye Xavi’.

United har dock redan den talangfulle Shinji Kagawa som värvades i somras, men med trotjänarna Ryan Giggs och Paul Scholes nära pension kan man alltså värva den unge mittfältaren som ersättare.

Liverpool har redan ett flertal spanjorer som Pepe Reina, Jose Enrique, Suso, Dani Pacheco och den spansktalande superstjärnan Luis Suarez, vilket skulle göra Thiagos anpassning smidigare.

Thiago skulle ge Liverpool extra kvalité, samtidigt som han skulle vara en av många spännande löften som härjar i laget.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply