Liverpool nobbar Citys ’skambud’ på Sterling

City budar på Raheem Sterling

Enligt brittisk media ska Manchester City ha lagt ett alldeles för lågt bud på Liverpools Raheem Sterling.

Det är många klubbar som drar i LiverpoolRaheem Sterling  inför nästa säsong. En av de största intressanterna är Manchester City som enligt Sky Sports ska ha lagt ett bud på den Jamaica-födde anfallaren. Etihad-klubben ska enligt tidningen lagt fram ett erbjudande värt 25 miljoner pund plus 5 miljoner pund för eventuella bonusar. Summan som den shejk-ägda klubben ska ha presenterat ska dock inte ha imponerat på Liverpool som ryktas kräva nästan det dubbla. Anfield-klubben sägs kräva över 50 miljoner pund för 20-åringen vars kontrakt sträcker sig över ytterligare två säsonger.

Efter Liverpools besked om att man endast säljer spelaren för omkring 50 miljoner skriver Sky Sports att City förväntas lägga ett nytt bud inom kort, men att man kommer att tänka på det lite extra efter att man fått veta Liverpools värdering av spelaren.

Sterling som själv hoppas lämna klubben ser söndagens EM-kvalmatch mot Slovenien som ett bra tillfälle att visa upp sig och locka ännu fler interessanter. Spelaren som har nekat att skriva ett nytt kontrakt för ’The Reds’ har tillsammans med sin agent har gjort klart för alla parter att man inte har några intentioner på att stanna och nu jagas han av England största klubbar.

Ska ha pratat med Gerrard

I Liverpool värderar man spelar väldigt högt och i veckan ska Steven Gerrard har pratat med spelaren och förklarat hur mycket han betyder för klubben och laget. Han ska även ha förklarat för Sterling att det är bättre att stanna i klubben än att lämna för City eller någon annan storklubb där han riskerar att bli en i mängden och förpassas till bänken. Dock verkar spelaren redan ha bestämt sig och ska göra allt för att lämna klubben i sommar.

”Alla vill spela för oss”

Manchester Citys ordförande Khaldoon Al Mubarak säger enligt Sky Sports att man kommer att spendera mycket pengar denna sommaren och att man är en klubb som alla spelare vill representera. Förutom Sterling ska man även vara intresserade av Paul Pogba och Kevin de Bruyne.

”Vi är en klubb som spelare vill spela för. Vi var tvungna att betala väldigt mycket extra utgifter innan när vi inte var i Europa, men nu är det annorlunda. Idag är vi en institution” säger Al Mubarak.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply