Lille tog sista chansen

En dålig Champions League-säsong har det varit för Lille. Idag tog man sina första poäng genom en seger mot skrällaget Bate. Poängen innebar också att man har en liten chans att nå Europa League genom tredjeplatsen i gruppen. Men vi tar matchen från början.

I den 14e minuten gjorde Lille 0-1 i Vitryssland. BATE lyckades inte rensa bort bollen helt ur straffområdet, bollen gick till Djibril Sidibe som skruvade bollen snyggt över målvakten mot bortre krysset.

17 minuter efter 0-1 målet kom även 0-2. Debutanten Gianni Bruno fick ett snyggt lågt inspel från Lucas Digne som han bara kunde stöta in, precis framför målvakten.

Chansmässigt var det en något orättvis seger då BATE skapade många chanser, men till skillnad från tidigare matcher fick man inte in bollen i mål.