Lille kryssade mot Lyon i franskt superderby

Lyon har öppnat säsongen på ett högst övertygande sätt och låg inför kvällens match på en andraplats i Ligue 1. Lille har gentemot Lyon fått en tuff start och har endast vunnit en av fem ligamatcher. Försäljningen av storstjärnan Eden Hazard kan ha påverkat klubbens resultat.

Det var dock Lille som började matchen bäst och tog ledningen i den sjunde minuten genom Nolan Roux. Lille fortsatte att styra matchen och skapade chans på chans. Det var först i den andra halvleken som Lyon tog sig in i matchen och gick mot mål. Lacazette var en av många som hade chansen att kvittera.

Det var istället Lizandro Lopez som gav Lyon en poäng, då han i den 80:e minuten fick in en kvittering. 1-1 mellan Lille och Lyon.