Larsson pekas ut som ny Celtictränare

Det står sedan tidigare klart att Neil Lennon och hans assisterande tränare Johan Mjällby lämnar Celtic. Ett faktum som gjort att rykterna om vem som ska ta över som ny tränare för klubben just nu är i full gång – bland annat pekas David Moyes, Paul Lambert och Owen Coyle ut som Lennons ersättare. 

Men före dessa meriterade herrar står en Falkenbergstränare, nämligen Henrik Larsson, som efter sin spelarkarriär är en stor ikon i den skotska klubben. Detta enligt en av landets vadslagningsfirmor som har satt lägst odds på att det blir svensken som kommer att träna klubben nästa säsong. 

Henrik Larsson själv har fullt fokus på sitt nuvarande jobb i Falkenberg, men medger att han drömmer om att en dag återvända till Skottland som tränare. 

– Klart att jag någon gång i framtiden ser mig själv som tränare i en klubb som betydde väldigt mycket för min egen karriär. Men just nu är det fullt fokus på Falkenberg, att se till att vi klarar oss kvar i allsvenskan är absolut viktigast just nu, säger Larsson till Fotbollskanalen. 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply