bet365

Kone har bestämt sig – vill lämna Wigan

Efter ett dystert avslut på den föregående säsongen, så stod det klart att Wigan lämnar Premier League för nPower Championship. En spelare som inte vill följa med ned i andradivisionen är anfallaren, Arouna Kone, som gjorde 11 mål för klubben under den gångna säsongen.

”Du har alltid ambitioner som fotbollsspelare, och jag tänker inte spela i den engelska andradivisionen.”, säger 29-åringen till The Sun och fortsätter:

”Wigan har gått ned, vilket verkligen är en skam. Det är upp till dem att ställa ut sin ställning om min situation. Jag strävar efter att spela för en av de bästa klubbarna i England, och jag hoppas att jag får chansen.”

”Jag har haft massor av intressenter, men jag kan inte avslöja namnen på dem klubbarna. Men Crystal Palace har gått upp, och från det faktumet är dem en klubb i Premier League, som skulle kunna vara bra för mig.”

”Jag är under kontrakt med Wigan ytterligare två år till. Men om det finns ett erbjudande som är bra för både mig och Wigan, så kommer jag att försöka lämna.”, avslutar han.

Anfallaren anslöt till Wigan under den föregående sommaren från La Liga-klubben Levante. Liverpool är en klubb som nu uppges vela öppna plånboken för Arouna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply