Komfortabel seger för Argentina

Uppladdningen inför sommarens världsmästerskap är i full gång och för landslagens del är de sista förberedelserna i full gång. Argentina spelade natten mot torsdag, svensk tid, mot Trinidad och Tobago hemma i Buenos Aires dä det som väntat blev vinst.

Det tog visserligen en hel halvlek innan bollen låg i nät första gången. På hörna från Di Maria dök Palacio upp med pannan och nickades distinkt in ledningsmålet på tilläggstid i den första halvleken.

I den andra halvlek tog det dock blott sex minuter innan ledningen var dubblerad. Lionel Messi drog iväg en frispark som träffade virket och studsade rakt ut till Marscherano som reagerade snabbt och skickade in bollen förbi Trinidad och Tobagos bortspelade målvakt och in i mål.

Efter 64 minuters spel var det dags igen för argentinarna. En utmärkt boll slogs till Palacio som sprang ifrån försvaret, rundade målvakten och lyckades undvika att få bollen att rulla ut ur spel. Bollen slogs in till Maxi Rodriguez som inte missade det tomma målet. 3-0, vilket också blev slutresultatet.