Kollaps för QPR mot MK Dons

MK Dons reste till Loftus Road för att möta QPR som ligger i två divisioner högre än dem själva. Ett möte som de makalöst nog dominerade under stora delar av matchen och klämde in boll efter boll. Det slutade till slut 2-4 vilket inte var orättvist. MK Dons skapade många chanser och var det bättre laget.

Fyra minuter in i matchen gjorde Armand Traore ett självmål. Williams hörna styrde han in i eget nät. Med fem minuter kvar av halvleken stod Ferdinand och sov vid en långboll vilket Ryan Lowe utnyttjade och slog in bollen bakom Green.

Fem minuter in i andra fortsatte QPRs mardröm. Lowe undvek offisdefällan innan han spelade bollen till Harley som inte kunde missa ifrån nära håll. Även makalösa 0-4 kom. Sex minuter efter trean skruvade Potter in bollen bakom Green.

QPR skulle få göra två mål ändå, Bothroyd nickade in ett inlägg och han touchade bollen till Fabio som satte tvåan på stopptid men det påverkade inte matchen. MK Dons är därmed vidare till den femte omgången i FA-cupen.