Juventus dubbla drömmål säkrade tre poäng mot Napoli

På förhand såg mötet mellan Juventus och Napoli ut att bli en riktig nagelbitare, men så skulle inte riktigt bli fallet.

Det tog endast två minuter innan Fernando Llorente stötte in 1-0 till hemmalaget, dock från misstänkt offsideposition. Anfallaren har ryktats vara på väg bort från Juventus, men efter mål mot Real Madrid och i denna match kanske han får stanna kvar i Turin.

Veteranen Andrea Pirlo skruvade in en drömfrispark i matchminut 74, och uppförsbacken var oerhört tung för Napoli. Pepe Reina hade inte en chans att nå bollen som lade sig perfekt uppe i krysset.

Även om frisparken var fantastiskvar det inte matchens höjdpunkt. Supertalangen Paul Pogba bjöd på ett riktigt drömmål, då han bombade in 3-0 med en makalös volleykanon. Fransmannen hade full koll på vad han gjorde och satte därmed spiken i kistan.

Fyra minuter senare blev Angello Ogbonna utvisad efter ett andra gula kort, men trots det kunde inte Napoli ens få med sig ett tröstmål.

Matchen slutade 3-0, och Juventus är nu bara en poäng efter serieledande Roma.