bet365

Julio Baptista frälste Málaga

Málaga, som nyligen åkte ut Champions League på ett oerhört snöpligt sätt, har nu all fokus på att återerövra fjärdeplatsen i ligan. Man var inför matchen fyra poäng bakom Real Sociedad som för närvarande har platsen. 

Till en början så såg det ut att inte fungera alls i anfallsväg för Málaga. Osasuna höll undan bra och bollen var för det mesta bara vid mittlinjen.

Málaga kom mer och mer in i matchen och Javier Saviola ryckte sig fri vid ett tillfälle men lyckades inte få ordning på avslutet. 

Till den andra halvleken så fick vi se ett hungrigare Málaga och ett än mer tillbakadraget Osasuna som bara har en trepoängare på de fem senaste matcherna. Man radade upp chanser men Osasuna-keepern Andrés Fernandez gjorde flera räddningar och såg ut att rädda en pinne för sitt Osasuna. Men icke. 

I den 91:a minuten så damp bollen till Julio Baptista efter en frispark och han såg till att dundra in bollen i mål och säkra en ytterst viktigt 1-0-seger för Málaga. I och med detta resultat så klättrar man förbi Valencia som tappade poäng idag, står nu bara en poäng bakom Real Sociedad som dock har en match mindre spelad. 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply