Joe Hart stor hjälte för Man City i Moskva

CSKA Moskva, utan skadade Rasmus Elm, tog emot Manchester City på en hårt sliten, grönmålad plan i Moskva. Båda lagen stod på tre poäng inför mötet och vinnaren skulle få ett bra utgångsläge inför nästa omgång.

Ryssarna blev tvingade till ett tidigt byte då mittbacken Vasilli Berezutski gick ut skadad. Ersatte gjorde tvillingbrosan Aleksei.

Det var som väntat City som förde spelet i den första halvleken. Aguero, Toure och Negredo hade alla bra möjligheter att spräcka nollan men de hade inte marginalerna på sin sida. CSKA fick inte låna bollen särskillt mycket och när de väl fick den slog man ofta bort den.

Trots City-övertag skulle CSKA spräcka nollan efter att Honda skarvat bollen via sitt huvud till en friställd Tosic som lobbade in 1-0 till CSKA Moskva.

Glädjen blev dock kortvarig för Pontus Wernbloom och hans lag. Det dröjde bara drygt en minut innan Aguero sköt in bollen från nära håll efter ett inlägg av David Silva.

City tog även tag i taktpinnen i den andra halvleken och hade två farliga chanser inom loppet av fem minuter.

Båda lagen försökte skapa lägen. City ville punktera matchen och CSKA ville komma tillbaka. Båda laget fick bollen i nät men målen dömdes bort.

Honda fick matchens sista chans när han med 20 sekunder kvar fick öppet läge från nära håll men hans stenhårda vänsterskott räddades av Hart.

Manchester City kniper sig fast på andra platsen i Grupp D och det mesta talar för att de kommer att stanna där.

Matchen slutade 1-2.